Arne Hodalič ljubi svojo 35 let mlajšo bivšo učenko

Foto: Katja Bidovec/ Instagram
Foto: Katja Bidovec/ Instagram
Kakšna lepotica in kakšen talent!
Oglej si celoten članek

Naš vrhunski fotograf, popotnik in novinar Arne Hodalič že nekaj let tesno sodeluje z mlado fotografinjo Katjo Bidovec, ki je bila nekoč njegova učenka. Arne je že večkrat priznal, da je učenka prerasla učitelja, a očarala ga ni le s svojim delom, temveč tudi s svojo osebnostjo. 

30-letna Katja in 65-letni Arne sta namreč par tudi zasebno. In kadar mednarodno priznana fotografa ne lovita foto utrinkov po svetu, živita v Kranju, v hiši, kjer sta nekoč živela Katjina babica in dedek. Staro mansardo sta s pomočjo arhitektov preuredila v sanjsko stanovanje in fotografski studio. 

Kako sta si uredila svoj slovenski pristan, sta pokazala TV oddaji Ambienti. Video si lahko ogledate spodaj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 28

  • 09:24 13. April 2021.

    Ta Arne Hodalič je res zoprn. Se spomnim, kako je ene šimfal na vajah . Blah😡 😡

  • 21:04 12. April 2021.

    Da bi se za sebe toliko brigali in skrbeli , kot za druge ... kaj vas briga življenje drugih ..

  • 20:00 12. April 2021.

    Pedofilćina.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.