Arnie seksa 5-krat na dan

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Arnold Schwarzenegger naj bi imel več ljubimk.
Oglej si celoten članek

Igralec Tom Arnold, s katerim je Arnold Schwarzenegger pred leti posnel film Resnične laži, je izdal, da ima Arnie ogromen libido. "K njemu prihajajo ženske. Ni osamljen. Ima spremljevalke," je povedal Tom Arnold in dodal: "Ima potrebe in pravi, da so del njegovega fitnesprograma. Petkrat na dan je dobra številka. Je v dobri formi."

66-letni Arnie, ki se je leta 2011 po 25 letih zakona ločil od Marie Shriver, pa ne telovadi le z ženskami, ampak tudi moškimi, s katerimi kalorije kuri na dvorišču svoje vile. "To so moški v spodnjem perilu. Zelo nenavaden prizor,“ je še izdal Tom Arnold.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.