Arnold Schwarzenegger prevozil rdečo luč, ženska pristala v bolnišnici

Foto: Profimedia Arnold Schwarzenegger nesreča Foto: Profimedia Arnold Schwarzenegger nesreča Foto: Profimedia Arnold Schwarzenegger nesreča Foto: Profimedia Arnold Schwarzenegger nesreča
Kriv naj bi bil prav igralec.
Oglej si celoten članek

Arnold Schwarzenegger je bil udeležen v hudi prometni nesreči, njegov terenec se je prevrnil na drug avtomobil, voznica pa se je huje poškodovala.

Igralec je s svojim terencem Yukon trčil v rdečega priusa. Njegov terenec se je začel kotaliti in končal na vrhu priusa, nato pa se je še naprej valil na levo proti porscheju cayennu, piše TMZ.

"Videti je bilo kot prizor iz filma. Trčenje je bilo dovolj močno, da so se na Yukonu aktivirale zračne blazine," je povedala priča.

Policija naj bi ocenila, da je za nesrečo kriv Schwarzenegger, saj naj bi zavil levo še v času, ko je bila na semaforju prižgana rdeča luč. Ženska, ki je vozila Prius, se je v nesreči poškodovala, močno je krvavela iz glave. Priče so povedale, da jo je reševalno vozilo odpeljalo v bolnišnico. Igralec naj bi bil zato zelo zaskrbljen in je celo dejal, da jo želi obiskati v bolnišnici.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:00 22. Januar 2022.

    Straha neposkodovana, karoserija tudi ne. Tole se ni kotalilo.

  • 10:45 22. Januar 2022.

    Velike gajbe prepovedat, če ne kupim Humerja!

  • 10:31 22. Januar 2022.

    tale Yukon se stoprocentno ni kotalil.... :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.