Arnoldova ljubica sina izpisala iz šole

Foto: Žurnal24 Mildred je Josepha izpisala iz šole. (Foto: Facebook.com)
Nekdanja hišna pomočnica Arnolda Schwarzeneggerja Mildred Baena je njunega zunajzakonskega sina Josepha izpisala iz šole, pustila pa mu ni niti, da bi se udeležil podelitve male mature.
Oglej si celoten članek

Mildred Baena, dolgoletna ljubica igralca in kalifornijskega guvernerja Arnolda Schwarzeneggerja, je takoj po tem, ko je na dan prišla novica o njunem izvenzakonskem sinu, tega izpisala iz šole.

Po poročanju ameriških medijev naj bi se namreč bala, da bi 14-letnika zaradi paparacev, ki so se utaborili pred njegovo šolo v Bakersfieldu, izpostavila prevelikemu stresu.

Josepha, ki je sicer na las podoben Sperminatorju, ni bilo niti na podelitev male mature.

Mati in njena družina si želijo samo, da bi se situacija čim prej umirila, tako da bi lahko normalno živeli naprej.

Sicer pa Arnold po poročanju medijev še naprej finančno pomaga svoji dolgoletni ljubici, svetoval pa naj bi ji tudi, naj je medijski zapisi ne vznemirjajo preveč. Vir blizu igralca je razkril, da igralca zelo skrbi tudi za Josepha.


Arnold se trudi zgladiti odnos s svojimi štirimi otroki, ki jih ima z za zdaj še soprogo Mario Shriver. Najbolj naj bi se zameril 17-letnemu Patricku. Ta je na Twitterju svoj priimek celo spremenil v Shriver.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.