Artur Štern in njegova Mija ne živita več skupaj

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Zveza, ki deluje že desetletje …
Oglej si celoten članek

Pisatelj, pesnik in doktor znanosti Artur Štern, ki si je  dom ustvaril na Krasu, je kljub pestri ljubezenski preteklosti, zadnjih deset let srečen v objemu svoje Mije. A par nima povsem konvencionalne zveze, saj zadnjih pet let živita vsak na svojem koncu države. Mija na Štajerskem, Artur pa na Krasu. Kljub temu da je lansko leto med njima za kratek čas počilo, sta kmalu spet našla pot drug k drugemu. 

"Vidiva se vsakih 14 dni, takrat čas večinoma preživljava na njenem morskem vikendu. Meni tako povsem ustreza, saj sem zelo rad sam in tudi sem na Krasu res veliko sam," je za zurnal24.si zaupal Artur, ki na Krasu že več let ustvarja svojo Atojado, najdebelejšo knjigo in pesniško zbirko v slovenščini. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:48 31. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 18:26 31. Januar 2022.

    In vi se imate za nek časnik?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.