Artur Štern se je odpovedal ženskam

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Koliko časa se bo držal načrta?
Oglej si celoten članek

Po dokončnem razhodu z dolgoletno partnerko Mio, s katero sta se v enajstih letih zveze večkrat razšla, je Artur Štern odločen, da se je ženskam odpovedal, čeprav je še do nedavnega sanjaril o operni pevki Norini Radovan in bivši porno zvezdnici La Toyi, s katero si je nekoč celo že delil rjuhe. 

"Nimam več nobenih hlepenj po menjavi žensk in avanturah nasploh. Živim za obzidjem, ker nihče ne ve, ali sem doma. Živim ekološko, ne vozim, ne nosim obuval, nogavic in gat, dolge, že skoraj bele lase, si umivam le z mrzlo vodo," je o svojem novem življenjskem stilu povedal Artur, ki pa je tudi zelo ustvarjalen. Pred tedni je izoblikoval novo verzijo Atojade s 3004 stranmi in 33333 palindromnimi kiticami v čudaškem nadjeziku ter proslavil s kar dvema "plovbama", v katerih je spet postal svoj nori alter ego, kot pravi sam. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:25 16. November 2022.

    Škoda takega uma, res je bil dober profesor. Ampak kot ne nekoč zapisal: "Lahko se zgodi, da alkohol premaga moj …

  • 13:10 16. November 2022.

    Alkohol naredi svoje , impotenca, tudi modra tabletka ne pomaga več.

  • 11:35 16. November 2022.

    Tak to dojde, kak si na meji med genijem in norcem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.