Artur Štern vpleten v gostilniški pretep

Foto: POP-TV-2
Foto: POP-TV-2
Znanec se ga je lotil s pestmi.
Oglej si celoten članek

Artur Štern se je na Krasu, kjer ima  hišo, zapletel v gostilniški pretep. "V lokalu smo proslavljali prijateljevo štiridesetletnico, namen je bil, da le nazdravimo, a smo se kar zasedeli. Tam so sedeli neki bedasti pijanci, jaz sem bil že živčen, na hitro se spil tri piva, nič nisem jedel in sem bil že malo pijan. Medtem ko sem šel iz stranišča in se pogledal v ogledalo, pa k meni pristopi gora od človeka, fant visok dva metra in težak 150 kilogramov, ter mi zabrusi, češ kaj se gledam, saj sem tako ali tako grd. Očital mi je, da je zaradi mene ostal brez izpita in me dvakrat močno udaril. Sprva ga nisem prepoznal, nato pa sem se spomnil, da sva šla res že dolgo nazaj pijana domov," dramatično razlaga Štern, ki pa mladeniču ni ostal dolžen: "Petkrat sem ga po gobcu, da je obležal, želel sem ga povsem onesposobiti, a so me prijatelji zadržali. Nato smo se pobrali in s popivanjem nadaljevali zunaj, nato pa orjak prihrumi ven in se začne dreti, da so se od strahu vsi pobrali. Planil je name, vse podrl, pivo se je polilo in ravsala sva se kar po tleh. Že petnajst let se nisem tepel, a je očitno to kar nekako v meni, saj imam črn pas in tudi veliko treniram."

Očitno pa je bilo mladeniču žal, saj je Arturja čez nekaj dni poklical: "Čez nekaj dni me je klical in se mi opravičeval, a ker ni bil nihče poškodovan, sem rekel, da naj pozabi. Nisem zamerljiv, čeprav bi ga lahko prijavil."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 18:24 30. Avgust 2018.

    Zelo pomembna novica.Če ne bi izvedeli,da so tam nekje stepli neki pijanci,se bi zemlja nehala vrteti.Ponovno nesluteni dosežek Ane Fetih.

  • 18:07 30. Avgust 2018.

    Končno lepe novice! Škoda da ni objavljeno pod športno rubriko.

  • 15:24 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.