Ashley Graham s to golo fotografijo "sesula" splet

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Tudi v najbolj ranljivem obdobju je ni strah pokazati golega telesa ...
Oglej si celoten članek

Najbolj slavna manekenka za močnejše postave Ashley Graham (32) je avgusta na Instagramu razkrila, da s soprogom Justinom Ervinom pričakujeta prvega otroka. Od takrat redno objavlja fotografije svojega nosečniškega telesa, pred kratkim pa je pred fotoaparat stopila popolnoma gola in takoj osvojila več kot milijon všečkov. Ob zelo intimni fotografiji je zapisala "odprta za predajo", sicer pa je razkrila, da je med nosečnostjo pridobila 22 kilogramov, a to jo to ne skrbi, saj se še nikoli ni počutila bolje. "Tako hvaležna sem, da mi moje telo in sin omogočata, da sem še vedno tako aktivna in prožna, kot sem bila do sedaj," je zapisala. 

32-letnica pa ni popularna le zaradi svojih zapeljivih oblin, ampak tudi zato, ker s svojim delom kot manekenka in aktivistka spreminja lepotne norme in modne trende preteklosti. Lepotica se že leta zavzema za pozitiven pogled na telo in zato ne skriva svojih "napak". To je dokazuje tudi s posnetki svojega golega telesa, na katerem se vidijo strije in ostale nepravilnosti. Njeni sledilci so prepričani, da svet potrebuje še več zvezdnic, kot je temnolaska, ki s pozitivnim zgledom ženskam vliva pogum.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 22:53 1. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 23:32 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:52 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.