Ashley pokazala seksi telo

Foto: Profimedia Manekenka Ashley Graham Foto: Profimedia Manekenka Ashley Graham Foto: Profimedia Manekenka Ashley Graham Foto: Profimedia Manekenka Ashley Graham
Ponosna na svojo konfekcijsko številko
Oglej si celoten članek

Manekenka Ashley Graham, ki nosi konfekcijsko številko 48, je znova požela veliko zanimanja. Do svojega avta se je sprehodila v obleki, kjer lahko vidite njeno osupljivo telo.

Grahamova je sicer v začetku leta krasila tudi prve strani Sports Illustrated in požela različne odzive. Nekateri menijo, da so manekenke močnejše postave pozitivna sprememba, drugi pa menijo, da s tem spodbujajo debelost. Ashley je prepričana, da ni pomembna konfekcijska številka. Po njenem mnenju je pomembno, da skrbiš za svoje telo, telovadiš in se imaš rad.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:07 12. December 2016.

    Zdaj je vau, ker je debeluška ponosna na svoje telo, če bi bila pa suhica, bi bil pa joj.

  • 08:36 12. December 2016.

    Lep obraz, lepi lasje, lepi čevlji. To je pa vse, kar je lepega na njej...

  • 19:43 10. December 2016.

    mater ste prizadete babnice s temi svojimi ritnimi članki.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.