Ashton in Mila sta zaročena

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Zvezdnika Ashton Kutcher in Mila Kunis sta zaročena, poročajo tuji mediji.
Oglej si celoten članek

Govorice, da Ashton Kutcher in Mila Kunis razmišljata o poroki, je že lani za znan ameriški medij sprožil neimenovan vir, letos pa je ugibanj o tem, ali bosta golobčka res nadgradila svojo ljubezen, konec. Fotografi so pred kratkim v objektiv ujeli zvezdnico z velikim diamantnim prstanom, ki pa naj bi bil zares zaročni, poročajo ameriški mediji.

Parček, ki se je že pred več kot desetimi leti spoznal na snemanju serije Oh, ta sedemdeseta, so fotografi med poljubljanjem prvič ujeli leta 2012, Mila in Ashton pa sta od tedaj neločljiva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.