Ashton Kutcher dokazuje, da je ločitev povsem preprosta

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V novi kampanji za žvečilne gumije Orbit Zapeljivka Pizza s svojimi noro dobrimi salamicami meša glavo Ashtonu Kutcherju, ki je na zmenku z drugim dekletom.
Oglej si celoten članek

Žvečilni gumi Orbit mu pomaga prekiniti razmerje z Zapeljivko in nas tako opomni na ustno nego po vsakem obroku: če si zob ne moremo umiti, žvečimo žvečilni gumi brez sladkorja, kot je Orbit, da odstranimo ostanke hrane, ki se predolgo zadržijo na zobeh in ob njih.

Ashton je o svoji vlogi v kampanji povedal: »Sem velik oboževalec žvečilnih gumijev Orbit. Ko so mi predstavili koncept oglasa, sem pomislil, da bi bilo zabavno posnemati pravo ločitev. Oglas pa nosi tudi koristno sporočilo. Ne moremo si umiti zob po vsakem obroku ali prigrizku, lahko pa namesto tega žvečimo žvečilni gumi.«

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.