Ashton Kutcher je Steve Jobs

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi film o soustanovitelju računalniškega proizvajalca Apple Stevu Jobsu (1955-2011) bodo v kinematografih začeli predvajati aprila. Film Jobs, v katerem bo naslovno vlogo odigral Ashton Kutcher, bo sicer premierno predvajan že konec meseca, saj bo zaprl filmski festival Sundance.
Oglej si celoten članek

V filmu, ki se osredotoča na Jobsovo življenje med 1971 in 2000, poleg Ashtona Kutcherja nastopa tudi Matthew Modine, ki je zaigral Johna Sculleya, generalnega direktorja Appla med leti 1983 in 1993. Scenarij za film, ki ga bo v ZDA distribuiral Open Road, je napisal Mathew Whitley, zrežiral pa ga je Joshua Michael Stern.

Medtem v studiu Sony Pictures pripravljajo svoj film o Jobsu, ki temelji na biografiji, ki jo je o soustanovitelju Appla napisal Walter Isaacson. Scenarij za Sonyjev film pripravlja Aaron Sorkin, ki je za film Socialno omrežje dobil oskarja za scenarij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:14 5. Januar 2013.

    Pa kje so tega Ashtona nasli ki res ne zna igrat? Vsak povprecen American z ulice ima vec daru.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.