Ashton Kutcher spregovoril o ločitvi

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Potem ko je Demi Moore javno priznala, da je vložila zahtevek za ločitev od Ashtona Kutcherja, se je zdaj oglasil še igralec.
Oglej si celoten članek

Ashton Kutcher je prek svojega Twitter profila sporočil, da bo "za vedno cenil čas", ki ga je preživel z Demi, in dodal: "Zakon je ena najtežjih stvari na svetu in včasih na žalost razpade." 49-letna igralka se je za ločitev odločila, ker jo je petnajst let mlajši igralec septembra prevaral s 23-letno Saro Leal. Ashton tega sicer ni javno priznal, a tudi zanikal ne.

Demi je novico o koncu njunega zakona sporočila včeraj in dejala, da je izjemno žalostna, a odločena, da čim prej nadaljuje svoje življenje. "Pred mano in mojo družino je težko obdobje, zato vas vse prosim za razumevanje in spoštovanje moje zasebnosti," je dejala zvezdnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.