Ashton pripravljen na sodni dan

Foto: Žurnal24 Dobro se je opremil! (Foto: Reuters)
Ashton Kutcher je očitno rad pripravljen na vse. Tako je pred kratkim nakupil opremo za preživetje v vrednosti 4 tisoč dolarjev.
Oglej si celoten članek

Ashton Kutcher je pred kratkim obiskal center Surplus Value in se založil z opremo za preživetje zase in za svojo družino v vrednosti 4 tisoč dolarjev oziroma 2.800 evrov. "Obseden je z idejo potresa ali večjih nemirov," je povedal neimenovani vir.

 

Igralec je v trgovini nakupil nekatere osnovne pripomočke za preživetje, kot so zasilne odeje, radie na ročni pogon ter svetilke, vodne rezerve in že vnaprej pripravljene obroke. "Trgovina je specializirana za vse, kar je potrebno za osnovno preživetje v primeru naravne katastrofe," dodaja vir. "Ashton je očitno rad opremljen z zalogo v sili."

Vendar Ashton ni edini. Kiefer Sutherland, Leonardo DiCaprio in Angie Harmon so namreč redne stranke te trgovine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.