Ashtonov neokusni tvit na 11. september

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bi moral Ashton Kutcher bolje spremljati koledar? Tako bi se lahko izognil izjavam, kot je razglasiti 11. september za "najboljši dan v letu".
Oglej si celoten članek

Igralec je v nedeljo, 11. septembra, na 10. obletnico terorističnega napada na ZDA, navdušeno zapisal: "To je brez dvoma najboljši dan v letu!" Res je, da se je Ashtonova izjava sicer nanašala na začetek nogometne sezone, saj se je tvit nadaljeval: "Pozdravljen, nogomet, moj stari prijatelj. Dajmo, družimo se naslednjih pet mesecev," pa vendar je požel neodobravanje njegovih sledilcev.

Tako se je, ko je sprevidel svojo napako, popravil: "Noro spoštujem ljudi, ki so preživeli 11. september. Prosim, ne sprevračajte mojega navdušenja. Prepozno sem uvidel. Ja, to je bil verjetno slabo ubeseden tvit," je zapisal zvezdnik humoristične serije Dva moža in pol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.