Asistenka je trezne ni prenesla

Foto: Žurnal24 Lindsay naj bi bila še bolj naporna. (Foto: Flynet/JLP)
Asistenka zvezdnice Lindasy Lohan je dala odpoved, saj zvezdnice odkar ta ne pije več ne more prenašati.
Oglej si celoten članek

Lindsayjina desna roka, asistenka Elinore je v sredo dala odpoved. Pri rdečelasi zvezdnici je zdržala le nekaj mesecev. Kot je povedal vir, je bila Elinore izmučena. "Dovolj je imela Lindsayjinih zahtev,“ je povedal vir.

Elinore ni imela nič časa zase, Lindsay pa je Elinore večkrat prosila naj z njo ostane tudi po njenem uradnem delovniku. Po vseh uslugah pa jo še obtoževala, ko je šlo kaj narobe.

Zdaj, ko Lindsay nosi zapestnico, ki nadzoruje vnašanje alkohola, pa je LiLo postala še neznosnejša. Elinore tako ni preostalo drugega, kot da odide.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.