Astrologija: To znamenje je v postelji prava raketa!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Samo to znamenje je še bolj strastno od škorpijona.
Oglej si celoten članek

Škorpijoni veljajo za bogove seksa in če ste imeli to srečo, da ste jih gostili v svoji postelji, ste verjetno opazili, da je njihov seksualni apetit ogromen. Še bolj strastni pa so med rjuhami levi, ki se lahko pohvalijo z izjemno energijo in neustavljivim tekmovalnim duhom, ki mu tudi v spalnici ne da miru in zaradi katerega vam bo hotel pokazati, da boljšega ljubimca/ljubimke še niste imeli. V vaše zadovoljstvo bo levček vložil veliko energije. Veliko vas bo spraševal in poskušal odkriti vedno nove poti do vašega zadovoljstva. V postelji so pripravljeni poskusiti vse!

V tem znamenju so rojeni najbolj spretni osvajalci, ki v svojem kraju poznajo vse najbolj očarljive kralje. Levi bodo naredili vse, da bi se ob njih počutili posebne.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.