Auč! Še ena brca za Beyonce

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Queen B ni dobila grammyja za najboljši album leta, sedaj pa mora poslušati še "žaljivke“ iz ust glasbene legende Carlosa Santane.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je Adele domov odnesla pet grammyjev, med drugim tudi nagrado za najboljši album leta. Britanka je bila tako šokirana, da je v tej kategoriji premagala Beyonce, da je gramofonček prelomila na pol in polovico ponudila Queen B.

Carlosa Santano pa Adelina zmaga ni prav nič presenetila. "Menim, da je Adele zmagala, ker zna peti, peti. Z vsem spoštovanjem do naše sestre Beyonce. Lepo jo je gledati. Njena glasba je bolj glasba za modele – glasba za predstavljanje oblek. Ni pevka, pevka.“

Glasbenik je še dodal: "Adele zna peti. Na odru z njo ni plesalcev in dodatkov. Na odru stoji in poje, in to je to. To je razlog, da je zmagala.“

via GIPHY

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:20 16. Februar 2017.

    Bravo, Santana.

  • 14:45 15. Februar 2017.

    Kakšen gif!! hahaha. bravo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.