Audi TT XXL

Foto: Žurnal24 Audi TT XXL je dolg preko 10 metrov in tehta 10 ton.
Skulptura audija TT v XXL velikosti (v razmerju 2,5:1) je že navduševala ljudi v Berlinu, Pekingu in Hong Kongu, sedaj pa je na ogled še pred Münchensko nogometno lepotico Allianz Areno.
Oglej si celoten članek

Čas predstavitve velikana (v dolžino meri 10,2 metra, v širino 4,5 metra in v višino 3,25 metra, težak pa je preko 10 ton) na Bavarskem je bila skrbno izbrana. Nogometni klub Bayern bo namreč prav v naslednjih tednih gostil dva velika tekmeca za naslov nemškega klubskega prvaka Werder iz Bremna in Hamburg, v katerem igra tudi Slovenec Mišo Brečko.

V pokalnem tekmovanju pa se bo Bayern na Allianz Areni udaril z mestnim tekmecem 1860 Münchnom. Tisti, ki ne bodo uspeli videti velikanske makete v živo, si lahko na strani www.audi.com/tv pogledajo dokumentarni film o celotnem dogodku, ki ga bo posnel Audi TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.