Audrey sovražila svoj nos

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovita modna ikona in ena izmed brezčasnih hollywoodskih lepotic Audrey Hepburn naj bi imela težave s samopodobo.
Oglej si celoten članek

Sin Luca Dotti je za RadarOnline razkril, da njegova mati nikoli ni razumela, zakaj jo ljudje smatrajo za lepotico. Po njegovih navedbah naj bi Audrey svoj videz opisovala kot mešanico napak. Menila je, da ima velik nos in stopala, poleg tega naj bi bila preveč suha in popolnoma ploska, se spominja Dotti.

Kljub dvomom o atraktivnosti svojega zunanjega videza pa se Audrey nikoli ni bala staranja in posledic, ki jih to prinese s seboj. Poleg tega naj bi bila presenečena nad trudom, ki ga ženske vložijo v to, da bi izgledale mladostno in sveže. Sama se je veselila staranja, saj ji je to prineslo več časa zase in za družino, poleg tega pa se je lahko poslovila od Hollywooda in njegove obsedenosti z mladostnim videzom in lepoto. Zelo je cenila čas, ki so ji ga namenili, še dodaja Dotti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.