Auerjeva hči v Big Brother

Foto: Žurnal24 main kandidati, Maribor, STOJAN AUER
Sandra Auer, hči kandidata za župana Maribora in nekdanjega TV voditelja Stojana Auerja, gre v Big Brother slavnih. Oče nad njeno odločitvijo ni navdušen, a jo podpira. V BB gre tudi raper Zlatko.
Oglej si celoten članek

"To je njena odločitev, saj je moja hči polnoletna. Sam sicer nad tem nisem bil preveč navdušen, a sem jo podprl, saj se v družini podpiramo. Kot je tudi ona podprla mene pri moji županski kampanji," nam je povedal Stojan Auer, ko smo ga vprašali, kako misli, da bo odhod njegove hčerke vplival na izide lokalnih volitev. V Big Brotherju slavnih, kot nam je zatrdil zanesljiv vir, pa se bo nocoj pojavil tudi raper Zlatko. Ko smo ga poklicali, da bi nam to potrdil ali zanikal, nam je le odgovoril "Miš bjeli sreću deli" (Bela miš deli srečo) in nato odložil slušalko. Nocoj pa naj bi v Big Brotherju videli tudi v Sloveniji živečega raperja Spinza in pevca Roka Kosmača.

Nocoj se bo v hišo Big Brother vselilo 12 tekmovalcev - po naših informacijah naj bi ekipa, ki so jo dokončno sestavili šele prejšnji teden, imela šest ženskih in šest moških predstavnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.