Avdić sodelavcu poklonil živega petelina

Foto: Darja Štravs Tisu Denis Avdić petelin Foto: Darja Štravs Tisu Denis Avdić petelin Foto: Darja Štravs Tisu Denis Avdić petelin
Potem ko je Jani Morelj podaril majhnega prašička, je Denis Avdić danes v službo pripeljal živega petelina in ga poklonil sodelavcu Mihi Deželaku.
Oglej si celoten članek

Miha Deželak, sodelavec priljubljenega radijskega voditelja Denisa Avdića, je v torek napovedal, da se bodo v polfinalu spopadli Španci, Francozi, Hrvati in Litovci. Ker je torej že takrat dvomil o zmagi naših fantov, je Denis prepričan, da je bila za slovenski poraz kriva prav ta negativna energija, zato mu je naročil, da mora za kazen vse jutro kikirikati v eter. V pomoč pa naj mu bo kar pravi petelin.

V fotogaleriji poglejte, kako je Miha sprejel petelinčka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.