Avdić z vprašanjem Ramšakovi nasmejal studio

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Veliko veselje v prostorih Radia 1. V službo se je po dveh tednih vrnila simpatična Anja Ramšak, ki se je oktobra okužila s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Na test je šla, ker je izvedela, da je bila v stiku z nekom, ki je bil v stiku z okuženo osebo. Po tem, ko je dobila rezultat, se je samoizolirala. Anja je najprej veliko počivala in okužbo prebolevala v domači postelji, ko se je počutila bolje, pa se je sovoditeljem pridružila v etru. Seveda iz varnega zavetja svojega doma. Po 14 dnevih je šla spet na test, ki je pokazal, da je negativna.
Simpatična voditeljica se je zato odločila, da preseneti svoje prijatelje in se je nenapovedano prikazala na radiu. Ko so jo Denis, Jana in Deželak zagledali, so ji skočili v objem in veselje se je začelo.
 
"Dobro jutro sončki, a vi pa kar sami? Ljudje, sporočam vam, da sem negativna in da imam po štirinajstih dneh oblečen modrček (smeh). Jaz se kar tresem od vznemirjena, prva stvar, ki jo bom naredila je, da bom šla v trgovino," je dejala Anja, Denis pa jo je vprašal: "Po kaj, baterije?“ Le na kaj je namigoval … 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.