Avgusta se osvežite s filmi

Foto: Žurnal24 Tudi tokrat naj bi agentko Evelyn Salt upodobila Angelina Jolie. (Foto: Reuters)
Na vroč poletni večer se še kako prileže dober film. Ta mesec si jih lahko ogledate na prostem, pod zvezdami, ali v ohlajeni kinodvorani.
Oglej si celoten članek

Avgust bo postregel s svežimi filmskimi poslasticami in tistimi, zaradi katerih smo čez leto hiteli v kino. Tako si lahko na Ljubljanskem gradu, v okviru Filma pod zvezdami, ogledate uspešnice tega leta, ki ste jih zamudili, kot tudi predpremiere. Med slednjimi so Plačanci (10. avgust), Panika na vasi (17. avgust), Mati in hči (19. avgust) in Morilec v meni (21. avgust).

V Koloseju in Planetu Tuš bo 5. avgusta premierno uprizorjen znastveno-fantastični film Hibrid, v katerem ima glavno vlogo Adrien Brody. Zgodba govori o dveh znanstvenikih, ki se odločita prekršiti etične in zakonite norme, da bi združila človeške in živalske gene.

Na isti dan bo tudi premiera filma Superžur, kjer bo nerodnega Aarona (Jonah Hill) ob živce spravljal rocker Aldous Snow (Russel Brand).

Prav tako 5. avgusta bo v Kolosej in Planet Tuš premierno prišel film Zadnji gospodar vetra, v katerem igra Dev Patel, ki se ga spomnimo iz Revnega milijonarja. Režiser M. Night Shyamalan bo prikazal pustolovščino mladega Aanga, potomca mističnega ljudstva, ki zna upravljati z mogočnimi silami narave.

Foto: Žurnal24 Premiera A-Team

 

 

Teden kasneje, 12. avgusta, bo v kinematografe prišla akcijska komedija A-ekipa, ki prikazuje zgodbo nenavadne vojaške ekipe, ki po večletnem predanem služenju domovini postane žrtev zarote. V A-ekipi so med drugim tudi Liam Neeson, Bradley Cooper in Jessica Biel.

Za ljubitelje risank bo 12. avgusta v kino prišel Svet igrač 3, kjer se kavboj Woody in neustrašni astronavt Buzz skupaj z drugimi igračami pripravljata na novo nepozabno dogodivščino. 19. avgusta pa bo v kinematografe prišla animirano-igrana pustolovščina Marmaduke, v kateri bo predstavljeno nenavadno pasje življenje doge. Še en film za ljubitelje živali in animiranih filmov bo Mačke in psi: Maščevanje gospe Muce 3D. Ta na spored prihaja 26. avgusta.

Plačanci, ki bodo predpremierno prikazani 10. avgusta na Ljubljanskem gradu, bodo na redni spored prišli 19. avgusta. Film je režiral Sylvester Stallone, v njem pa poleg Stallona igrajo še Mickey Rourke, Bruce Willis, Jason Statham in Arnold Schwarzenegger. Zvezde akcijskih filmov so združile moči.

Od 18. avgusta bo v ljubljanskem Kinodvoru na sporedu lanski zmagovalec festivala Kino Otok Princ Broadwaya. Film govori o Luckyju, ki se na ulicah Broadwaya preživlja s prodajo ponarejenih blagovnih znamk. Luckyjevo življenje se obrne na glavo, ko ga nekega dne obišče nekdanja punca in mu potisne v roke majhnega otroka, ki naj bi bil njegov sin.

19. avgusta v kinematografe prihaja dolgo pričakovan film Salt, v katerem Angelina Jolie prevzame vlogo agentko Cie, ki jo označijo za rusko agentko. Salt mora obvarovati svoje življenje pred dokončnim izbrisom.

Od 23. do 30. avgusta bo v Kinodvoru potekal teden sodobnega japonskega filma.

25. avgusta v Kinodvor prihaja dokumetarec režiserja Roberta Kennerja Hrana, d.d., ki bo razkril koliko gensko spremenjene hrane pojemo.

Ste ali še boste to poletje uživali na katerem izmed grških otokov? Potem vas bo zanimala komedija Carja Mikonosa, ki bo premiero doživela 26. avgusta. Skupaj s Stevom spoznajte nenavadne lokalne običaje, lepote Grčije in Stevove ljubezenske pripetljale.

Po vseh akcijah, znastveno-fantastičnih filmih, komedijah in animiranih filmih bo konec avgusta v kinematografe prišla drama Mati in hči. Predpremiera bo 19. avgusta v okviru Filma pod zvezdami, 26. avgusta pa prihaja na reden spored. Zgodbe treh žensk se prepletejo v čustveni vrtinec, ki razkriva nerazdružljivo vez med materjo in hčerko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.