Avril zaročena

Foto: Žurnal24 Zaljubljenca sta se po enem letu zveze zaročila. (Foto: Flynet)
Pevka Avril Lavigne se je zaročila s svojim fantom Brodyjem Jennerjem.
Oglej si celoten članek

Pevka Avril Lavigne je prejšnji mesec s svojim fantom Brodyjem Jennerjem uživala na romantičnih počitnicah v Franciji, kjer jo je Brody zaprosil za roko.

Zaljubljenca, ki sta skupaj dobro leto, sta zaročena, je potrdil neki vir. "To je čisto njena navada, da je sramežljiva in za zaroko ni povedala takoj," je še dodal. Sicer je pevka, kar se tiče njene nove zveze, zelo skrivnostna.

Moža prebolela prek glasbe
So pa pevki zelo pomagale prijateljice, ko je prebolevala ločitev od svojega moža Derycka Whibleyja, s katerim je bila poročena štiri leta. Pomagale pa so ji tudi pesmi. "Pomagalo je, da sem čustva izlila na papir. Bila sem potolažena. To mi je vedno pomagalo. Ko sem bila majhna, sem imela dnevnik, ki sem mu zaupala. Zdaj pišem pesmi. To je res pravo zdravljenje," še pravi 26-letnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.