Avstrijski milijonar hudo bolan, njegova 57 let mlajša žena v Disneylandu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Richard Lugner, oče opernega plesa na Dunaju, mora vsak dan v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

"Hudo je, a bom preživel. Bo že,“ pravi 84-letni Lugner, ki pa ni želel razkriti, s katero boleznijo se bori. Povedal je le, da mora do božiča vsak dan v bolnišnico in da mora vse postoriti sam. Njegova mlada žena Cathy se namreč potepa, med drugim je bila v Franciji. Novinarji RTL-a so jo srečali v pariškem Disneylandu, kamor je odpotovala poslovno. Cathy jim je povedala, da o bolezni ne ve nič. "V petek zjutraj je bil dobre volje. Takrat je bilo še vse v redu,“ je izjavila svetlolaska in dodala: "Zanj sem žrtvovala zelo veliko časa, nato pa sem pomislila, zakaj sedim v tej zlati kletki in se odpovedujem svojim ciljem in sanjam. Sedaj bom pokazala svojo trmo.“

O slavnem paru se je v zadnjem času veliko pisalo, saj je Cathy javno potožila, da jo moževa družina ni sprejela in da se njen soprog nikoli ne postavi na njeno stran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:30 23. November 2016.

    Mala dođi u moj Diznilend !

  • 10:30 23. November 2016.

    Se pritožuje čez zlato kletko, pa je sama zavestno rinila vanjo..... Sponzorična bi rekli hostarji

  • 09:32 23. November 2016.

    Punca je verjetno že dovolj oplemenitila svoj račun, pa tudi potrebe "tam spodaj" že najbrž povzročajo srbečico.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.