Avstrijski milijonar se je požvižgal na željo 57 let mlajše žene

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Avstrijci zasvojeni z zakonsko krizo milijonarja Richarda Lugnerja.
Oglej si celoten članek

Mediji naših severnih sosedov so se ves teden spraševali eno stvar: Bo Cathy Lugner prišla na rojstnodnevno zabavo svojega moža, očeta opernega plesa na Dunaju, Richarda Lugnerja?

Včeraj so dobili odgovor. Prišla je! Vse pa je kazalo na to, da se bo 84-letnik zabaval brez svoje mlade soproge, ki ga je pred nekaj dnevi javno napadla, češ da je ne brani pred žaljivkami, ki prihajajo iz ust njegovih družinskih članov. Cathy si je namreč želela zabave, na kateri ne bi bilo medijev, a se Richard s tem ni strinjal. Njun odnos se je še poslabšal, ko je izvedela, da se je Lugner dopisoval z nekdanjo ženo, ki jo ljubkovalno kliče Mausi.

Lugner tako do zadnje minute ni vedel, ali se mu bo jezna Cathy pridružila na zabavi. Ko jo je zagledal, si je bogataš kar malo oddahnil, svetlolaska pa je razložila, da je prišla, ker se to spodobi. "Pokazala sem spoštovanje,“ je povedala za Krone in razložila, zakaj si na žuru ni želela medijev: "Imava veliko prijateljev, ki se nam nočejo pridružiti na dogodkih, na katerih so tudi predstavniki medijev.“

Svojega zakona na zabavi zagotovo nista rešila … Lugnerja pa je bolj kot pogled na nejevoljno ženo verjetno razveselil pogled na nekdanjo mlado ljubimko Bahati, ki mu je v seksi opravi zaželela vse najboljše!

Kriza po Big Brotherju

Njun zakon je padel v krizo, ker se je Cathy, ki je Lugnerjeva peta žena, prijavila v Big Brother slavnih, s čimer se milijonar ni strinjal. Cathy je v številnih intervjujih in tudi v šovu spregovorila o težavah, ki jih imata. Lepotička si zelo želi, da bi z možem obiskala terapevta, saj ga ima še vedno rada. Poudarila je tudi, da se je z njim poročila iz ljubezni in ne zaradi bogastva, od katerega menda nima prav veliko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:18 12. Oktober 2016.

    Obe bi bili lahko njegovi vnukinji !<br />Ali je tako življenje (pet zakonov), kljub bogastvu in slavi lahko SREČNO !!!!!!!!!!!!

  • mph
    10:32 12. Oktober 2016.

    He, he, ... pokazala je "spoštovanje" do njegovega denarja. :-)

  • 10:10 12. Oktober 2016.

    "Avstrijci zasvojeni z zakonsko krizo milijonarja Richarda Lugnerja."<br /><br />Ne Irena, Avstrijci niso nič zasvojeni, morda nekateri le s s …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.