Avstrijski milijonar, znan po svojih pol stoletja mlajših ljubimkah, v bolnišnici

Foto: Epa
Foto: Epa
Z njim je vse slabše.
Oglej si celoten članek

Gradbeni mogotec Richard Lugner, oče dunajskega opernega plesa, je v bolnišnici. Pretekli teden mu je na poti na stranišče na mokrih tleh spodrsnilo, pri čemer si je poškodoval kapsulo kolčnega sklepa. 87-letnik bo v bolnišnici ostal vsaj en mesec, saj so mu zdravniki odredili strogi počitek. Avstrijca, ki je znan po rosno mladih spremljevalkah, ki jim daje živalske vzdevke, namreč ne bodo operirali.

Kot je sedaj razkril Lugner, ki se je maja pohvalil z novo ljubeznijo, staro le 21 let, pa so se pojavili zapleti. Dobil je začetek pljučnice in krvavitve v črevesju.

V teh težkih časih mu ob strani stoji bivša žena Mausi, s katero je bil poročen 16 let in je mama njegove skoraj 30 let stare hčerke Jacqueline.

Mausi je prepričana, da si bo njen bivši soprog opomogel. Lugner ima namreč ogromno voljo do življenja in je bil kljub visoki starosti še vedno polno zaposlen s svojimi projekti.

Ste si e ogledali prvi del šova JOONGLAA STAR?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.