Avtor slovite Džuli gre med kmete?

Foto: Žurnal24 Se bo Daniel pridružil slavnim kmetom?
Po naših informacijah naj bi se na Kmetijo slavnih vselila dva nova tekmovalca, med katerima naj bi bil tudi hrvaški glasbenik Daniel Popović, znan po evrovizijski pesmi Džuli.
Oglej si celoten članek

Informacije o dveh novih tekmovalcih nam na Pro Plusu niso ne potrdili ne zanikali, kljub temu pa je povsem verjetno, da bodo slavni "kmetje" dobili dva nova sostanovalca. Kmetijo slavnih sta namreč zapustila že dva kandidata; Suzana Jakšič in pevec Fredi Miler, ki pa je Kmetijo zapustil po lastni izbiri.

Poleg ugibanja o dodatnih tekmovalcih pa se še vedno poraja vprašanje, kdo bo nadomestil gospodarja Marijana Podobnika, ki je tragično preminil pred nekaj tedni. Tudi o tem na Pro Plusu ostajajo skrivnostni.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.