Axl Rose pokazal ogromno modrico

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Pevec skupine Guns N' Roses, Axl Rose, se je med divjim koncem tedna v Moskvi grdo poškodoval.
Oglej si celoten članek

Roker Axl Rose, pevec skupine Guns N' Roses, je pred dnevi na Twitterju objavil fotografijo ogromne modrice, ki se mu razprostira čez celo nogo. Prislužil si jo je pretekli konec tedna med divjim pohodom v Moskvi, ko je padel in si pri tem nategnil tudi kolensko tetivo, kot je povedal njegov agent. "Ali bi rekli, da je to hematom?" je pevec zapisal ob objavljeni fotografiji na Twitterju.

Člani skupine so si namreč po petkovem in sobotnem nastopu v Moskvi pretekli konec tedna privoščili obilo zabave, naslednji koncert pa jih je čakal že v četrtek v Dublinu, kamor so ostali člani sprva odpotovali brez svojega frontmana. "Axl je zaradi svoje grde poškodbe noge potreboval medicinsko oskrbo in ni mogel leteti s preostankom benda," je razkril vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.