Babji ravs zaradi Ronaldove pričeske

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Manekenki Irina Shayk in Bar Refaeli sta se na Twitterju zapletli v prepir zaradi pričeske Christiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Foto: FameFlynet Bar Refaeli Manekenki Bar Refaeli (na fotografiji) in Irina Shayk, dekle Christiana Ronalda, sta na Twitterju pokazali svoje kremplje. Spor je začela Bar, ki je med četrtkovo nogometno tekmo Portugalske in Češke na Twitterju zapisala: "Edina stvar, na katero lahko mislim med opazovanjem Ronalda, je ta, da bi gel za lase resnično morali prepovedati."

Ruska lepotica Shaykova ji ni ostala dolžna in se je hitro postavila svojemu fantu v bran. "Sovražnost ni prav nič prisrčna. Nauči se ljubiti," so bile Irinine besede, na katere se je Bar nemudoma odzvala: "Ljubim tebe in tvojega fanta, le gel za lase mi ni všeč!" Kaj pa vi, bi tudi vi prepovedali gel za lase?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • zic
    21:34 25. Junij 2012.

    ej, prou šou sm gledat na twitter tele vaše razlage....kako ste bedni in dolgočasni, iz česa vi naredite članek??? Irina …

  • zic
    21:34 25. Junij 2012.

    ej, prou šou sm gledat na twitter tele vaše razlage....kako ste bedni in dolgočasni, iz česa vi naredite članek??? Irina …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.