Baldwin pričakuje tretjega otroka

Foto: Twitter @hilariabaldwin
Foto: Twitter @hilariabaldwin
Alec Baldwin bo tretjič očka.
Oglej si celoten članek

Igralec Alec Baldwin in njegova soproga Hilaria pričakujeta otroka. Novico sta obelodanila na družbenem omrežju. "Sonce je zašlo na 2014. 2015 bo zelo razburljivo, saj z veseljem oznanjamo, da pričakujemo novega člana družine," je zapisala 30-letna inštruktorica joge. 

Pod fotografijo, s katero sta oznanila srečni dogodek, pa je 56-letni igralec zapisal: "2015 je enako mamica, očka, Carmen in posebni gost ...". Na fotografiji Baldwin drži 16-mesečno hčerko Carmen Gabrielo, ki se nežno dotika napetega trebuščka. 

Za igralca bo to tretji otrok. Iz zakona s Kim Basinger ima 19-letno hčerko Ireland

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.