Bale zapušča Batmana

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Christian Bale bo Batman samo še tretjič.
Oglej si celoten članek

“Snemanje sem končal pred nekaj dnevi in tako še zadnjič snel kapuco,” je svoje slovo od Batmana v intervjuju za Philippine Daily Inquirer napovedal oskarjevec Christian Bale.

Bale, ki je z režiserjem Christopherjem Nolanom pri snemanju Batmana sodeloval trikrat, in sicer v filmih Batman: Na začetku (2005), Vitez teme (2008) in Vzpon viteza teme, ki v kinematografe prihaja naslednje poletje, je že četrti igralec, ki se je preizkusil v vlogi superjunaka mesta Gotham. Pred njim so to storili Michael Keaton, Val Kilmer in George Clooney, v vlogah negativcev pa smo med drugimi videli Jacka Nicholsona, Jima Carreyja in Heatha Ledgerja.



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.