Balkanska resničnostna zvezdnica razbila vrata in ušla iz šova

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čakajo jo visoka kazen …
Oglej si celoten članek

Ena od najpopularnejših resničnostnih zvezdnic na Balkanu, 26-letna Miljana Kulić, je razbila vrtata v srbskem resničnostnem šovu Zadruga in pobegnila. Ustvarjalci so jo nemudoma diskvalificirali, tekmovalko pa čaka tudi visoka denarna kazen, produkcija naj bi ji namreč naložila 50 tisoč evrov kazni, poroča hrvaški spletni portal 24 Sata.

Miljana je stalnica balkanskih resničnostnih šovov že šest let, lansko leto je v Zadrugi tekmovala skupaj z enoletnim sinom. Govori se, da naj bi na leto z udeležbo v šovih zaslužila dobrih 90 tisoč evrov. Tokrat ni bilo prvič, da je ušla iz šova, so se pa tega bolj kot producenti razveselili tekmovalci Zadruge, ki jih je Miljana s svojim vedenjem maltretirala več mesecev. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:02 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 14:02 27. Marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 10:36 27. Marec 2020.

    Plastik fantastik, verjetno made in kina.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.