Balone zamenjali za vesoljce

Foto: Žurnal24 Balone so zaznali zračni radarji. (Foto: Shutterstock)
Na neki poroki v Nemčiji je eden od povabljencev v zrak spustil balone, napolnjene s helijem, kar je na policiji povzročilo pravi preplah, saj so mislili, da gre za vesoljce.
Oglej si celoten članek

Policija v nemškem mestu Altötting je s helikopterjem in patruljnimi avtomobili hotela vzpostaviti komunikacijo z neznanimi letečimi plovili, ki so jih zamenjali za 80, s helijem napolnjenih, balonov.

Te je ženin Michael Muller na svoji poroku v zrak spustil v 322 kilometrov oddaljenem mestu Weinfelden. "Nikoli si ne bi mislil, da lahko nekaj balonov povzroči takšen kraval," je bil presenečen 35-letni Muller.

Na njegovo srečo oblasti mladoporočencema niso poslale računa stroškov, ki jih je prinesla vesoljska drama. Vrnili so jima le kartice za srečo, ki so bile pripete na balonih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.