Balotellijev rekordni barski račun

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Nogometaš kluba Manchester City, Mario Balotelli, je postal rekorder tudi zunaj nogometnega igrišča.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik Mario Balotelli si je pretekli konec tedna privoščil obilo zabave na Ibizi, kjer je v nekem baru z družbo zapravil pravo malo bogastvo. V klubu Ocean Beach Club naj bi namreč pustil na tisoče evrov za pijačo, saj je najel VIP mizo za 20 gostov – vsaj pet tisoč evrov.

Balotellijevega obiska z njegovo družbo je bil prav gotovo vesel tudi znani lastnik verige nočnih klubov, Wayne Lineker, ki je na Twitterju objavil njuno skupno fotografijo, poleg pa zapisal: "Nora noč. Njegov račun je bil najvišji račun, ki je bil v 25 letih plačan v katerem od Linekerjevih klubov."

Enaindvajsetletni nogometaš sicer z nekdanjim dekletom Raffaello Fico pričakuje otroka, vendar ga očitno to prav nič ne moti pri njegovih zabavah in spogledovanju z ostalimi dekleti.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.