Ne boste verjeli, kakšna je predstavnica Irske brez ličil

Foto: Bambie Ray Robinson/Facebook Bambie Ray Robinson Foto: Bambie Ray Robinson/Facebook Bambie Ray Robinson Foto: Bambie Ray Robinson/Facebook Bambie Ray Robinson Foto: Bambie Ray Robinson/Facebook Bambie Ray Robinson
Zaradi njunega nastopa so družbena omrežja gorela, odzivi pa so bili deljeni.
Oglej si celoten članek

Bambie Thug (31), ki se označuje za nebinarno osebo, in plesalec iz Irske sta letos v izboru za pesem Evrovizije s svojim nastopom šokirala gledalce pred malimi zasloni po vsem svetu.

Nosila sta rogove, na koži imela poslikavo številnih simbolov in plesala obkrožena s svečami. Nastop si lahko ogledate na tej povezavi.

Irski Mirror pa je izbrskal nekoliko starejše fotografije Bambie Thug, sicer s pravim imenom Bambie Ray Robinson. Ogledate si jih lahko v galeriji. Ugotovili so tudi, da so pevki v mladosti diagnosticirali ADHD – motnjo pozornosti in hiperaktivnosti in da je v prostem času včasih delala kot princesa na zabavah na prireditvah za otroke s posebnimi potrebami. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 19:31 14. Maj 2024.

    Koza je koza, s šminko ali brez

  • 16:22 14. Maj 2024.

    Binaren pomeni dvoceven, ''thug'' pa je angleško za nasilneža ali morilca!!!!

  • 11:46 14. Maj 2024.

    A ni to bitje nebinarno? Torej ni niti moško niti žensko? Kako naslovimo nekoga, ki je "nebinaren"? Nekje sem videla, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.