Bambus za vrhunec

Foto: Žurnal24 Poskusita stoje. (Foto: Mladinska knjiga)
Ležanja ne zahtevajo prav vsi položaji, pri katerih sta partnerja obrnjena drug proti drugemu.
Oglej si celoten članek

Bambus je strasten stoječ položaj, v katerem telesi ljubimcev spominjata na stebli bambusa. Moški stoji obrnjen proti partnerici, jo prime okoli pasu in prodre vanjo. Ženska se nagne nazaj, opre se na dlani, ki jih položi na posteljo ali mizo za sabo. Ko se partnerja razvnameta, omahneta in stebli bambusa padeta na tla.

Zanj
Ko se vaše poželenje stopnjuje, božajte in poljubljajte partnerico po telesu in ustnicah ali pa jo objemite in ji z dlanmi drsite po hrbtu. Če je partnerica manjša od vas ali če imate dolg penis, upognite kolena, da s penisom ne boste pregloboko prodrli vanjo.

Zanjo
Partnerjev penis je pod takim kotom, da bo imenitno dražil prednjo stran vagine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.