Bar: 50 tisočakov je v žep spravil ...

Foto: Planet TV Bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar Foto: Anže Petkovšek bar
Danes je po štirih mesecih tekmovanja znano, kdo je zmagovalec resničnostnega šova Bar.
Oglej si celoten članek

Veliki zmagovalec resničnostnega šova Bar je Sandi Jug, tako so odločili gledalci, in osvojil 50 tisoč evrov. "Najlepša hvala vsem, zmaga ni toliko pomembna kot celotna izkušnja. Sem si zaslužil, a bi si tudi kdo drug. Hvala moji družini in prijateljem in vsem podpornikom zunaj, vidim, da jih je bilo veliko," je povedal ob zmagi. Sandi je tudi razkril, da bo večji delež nagrade shranil za čas, ko bo odprl gostilno, manjši del pa bo zapravil za počitnice z dekletom in za družinske člane. 

Sandi jug

V finalu se je za petdeset tisoč evrov sicer borilo šest finalistov: Sandi, Matej, Kristian, Katarina, Tea in Srečko. Prvi je iz igre izpadel Srečko, nato Katarina, ki je v štirih mesecih "preživela" kar sedem vročih stolov, sledila ji je Tea, zadnji pa se je od finala poslovil Kristian in tako sta superfinalista postala Sandi in Matej.

Za glasbeni vložek večera je poskrbel kar voditelj Domen Kumer, za ganljivi trenutek pa Sandijeva mama in dekle. Mama se zaradi bolezni finala ni mogla udeležiti, zato je Sandiju napisala pismi, ki ga je v kamero tudi prebral, njegovo dekle Alja pa je z objemom in hvalospevi poskrbela za romantične solze sreče. 

Magazin To so bili najbolj sočni trenutki v šovu Bar

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.