Bar: Ivona se je bala spati ob Suzani

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Barovca Ivona in Črt sta stikala po Suzaninih stvareh, da bi našla njen motivacijski dnevnik.
Oglej si celoten članek

Barovci so po Ivoninih besedah Suzano že večkrat ujeli z zvezkom v roki. 20-letnico je tako močno zanimalo, kaj si Suzana zapisuje, da je ta zvezek poiskala.

"Ugotovila sem, da je situacijo 100-krat bolj jeb***, kot sem si mislila,“ je zvezek pokomentirala Ivona, ki je bila po tem razkritju še bolj prepričana, da Suzani, s katero se v šovu sicer že prej ni razumela najbolje, manjka nekaj koleščkov.

Ivona in Črt očitno še nikoli prej nista slišala za motivacijske metode, kamor spadajo tudi afirmacije, ki si jih je Suzana zapisovala v zvezek in ki so jo motivirale. Gre za pozitivne trditve – Suzana je na primer v zvezek napisala članek, da je zmagovalka šova – ki naj bi spremenile način mišljenja in s tem tudi občutenja. To naj bi, tako zagovorniki zakona privlačnosti, posameznika pripeljalo do uresničitve ciljev.

Ivoni so se Suzanini zapiski zdeli tako nenavadni, da je celo izjavila, da ob njej ne bo več spala, saj se je boji.

No, ta problem se je sinoči rešil sam od sebe. Gledalci so namreč odločili, da je drugi finalist Črt, ki se bo prihodnjo soboto v finalu z Ivono boril za 50 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:27 8. Junij 2015.

    Monkey face

  • 11:23 8. Junij 2015.

    Ti si pa res prizadeta,da ni bilo Suze ti final nebi niti od daleč videla.<br />Najprej te je Emi šlepal,pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.