Bar: Katarina spregovorila o boleči ljubezenski izkušnji

Foto: PlanetTV
Foto: PlanetTV
Tekmovalka Bara, Katarina Kosem, je Noemi zaupala svoje ljubezenske težave.
Oglej si celoten članek

Barovka Katarina je sotekmovalki Noemi zaupala, da je bila v ljubezni zelo razočarana. Njen dolgoletni fant jo je namreč prevaral, česar mu ni mogla oprostiti.

»Bil res dober do mene. Dajal mi je veliko pozornosti. Če bi bil zanič fant, bi ga že zdavnaj prebolela,« je povedala Katarina in razložila, zakaj mu spodrsljaja ni mogla oprostiti. Kot pravi dolgolaska, bi še razumela, če bi se prevara zgodila v prvih nekaj mesecih zveze, ko sta bila še oba v dvomih, ali je partner res pravi zanje, ne more pa pozabiti prevare, ki se je zgodilo po več letih zveze. »Če je bil to sposoben narediti po vsem tem času, ko sem mu izkazala, da sem mu pripravljena dati vse, potem je tega konec,« je izjavila Katarina.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.