Bar Refaeli z novim fantom

Foto: Žurnal24 Slika parčka v romantičnem Parizu pred Eifflovim stolpom. (Foto: Twitter)
Očitno ni le Leonardo DiCaprio prebolel svoje dolgoletne punce Bar Refaeli, ampak je tudi ona svojo srečo že našla drugje.
Oglej si celoten članek

Nekdanje dekle Leonarda DiCapria supermodel Bar Refaeli je na svojem Twitter računu objavilo sliko z košarkarjem NBA Omrijem Casspijem v romantičnem Parizu in s tem sprožila val ugibanj o novi romanci. Izraelska lepotica, ki se je pred kakšnim mesecem po šestih letih razšla z Leonardom, je na sliki videti zelo srečna poleg prijatelja in sonarodnjaka pred Eifflovim stolpom.

Isti dan se je 25-letna lepotica s prijatelji udeležila tudi OP Francije v tenisu Roland Garrosa.

Medtem ko se je Bar potepala po Evropi, pa so tudi njenega nekdanjega partnerja že opazili v objemih njegove nove ljubezni Blake Lively iz serije Opravljivka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.