Bar si je zlomila roko

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Manekenke Bar Refaeli se drži smola. Najprej zlomljeno srce, sedaj pa še zlomljena roka.
Oglej si celoten članek

"Zlomila sem si roko. In prav zoprno je!" je manekenka zapisala na svojem profilu na Twitterju. Kdaj, kje in kako si je lepotica zlomila roko, ni znano.

Manekenka se je maja dokončno razšla z igralcem Leonardom DiCapriem. Skupaj sta bila pet let, vmes pa zvezo večkrat za kratek čas prekinila. "Sedaj sta opravila za vedno," je povedal vir za ameriške medije.

Samo nekaj tednov po razhodu pa so Leonarda že videli z novo lepotico, 23-letno Blake Lively. Njuna zveza je očitno že precej resna. "Veliko se družita, potujeta in se zabavata," je razkril njen prijatelj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.