Bar zapustil Rene, Suzi in Tanja v solzah

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V petem tednu je resničnostni šov Bar zapustil Rene, ki si je vroči stol delil z Emijem.
Oglej si celoten članek

Na prvem vročem stolu je pristal Emi, na drugem vročem stolu pa je sedel Rene. To je bilo za marsikoga presenečenje, saj so bili vsi prepričani, da se bosta tokrat spopadla Nejc in Emi. A Damjan, ki je prejel največ plusov, se je odločil drugače. Priznal je, da tokrat ni gledal na pridnost za šankom in podobne stvari, temveč je začel taktizirano igro in s tem na drugi vroči stol posedel Reneja.

Ob razglasitvi, da Bar zapušča Rene, so začele teči tudi solze. Suzana, dekle, s katero se je Rene zapletel, je bila vidno žalostna. Jokala pa je tudi Tanja in ga opomnila, da se vidijo, ko bo šova konec.

Očitno se je taktika v šovu začela. Kaj bodo prinesli naslednji tedni in naslednja izločanja, pa bomo videli. Bodo tudi drugi Damjanovi sotekmovalci ugotovili, da je taktika najboljša pot do cilja?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.