Barbika doživela modno preobrazbo

Foto: Žurnal24 Barbie Foto: Žurnal24 Barbie Foto: Žurnal24 Barbie Foto: Žurnal24 Barbie Foto: Žurnal24 Barbie Foto: Žurnal24 Barbie
Barbika je doživela pravo modno preobrazbo. Zanjo so poskrbeli pri ameriški modni znamki Coach in priljubljeno lutko obleki v trendovska oblačila.
Oglej si celoten članek

Napovedovalka modnih trendov tako nosi črtast pulover in rdeče krilo iz velurja. Tu je še nepogrešljiv karirast trenč, kombinacijo dopolnjujejo sandali s peto, sončna očala, najbolj zaželen detajl pa je prava usnjena torbica.

Vsa oblačila in dodatki so mini kopije aktualne modne kolekcije Coach. Mattel je v sodelovanju z modno blagovno znamko naredil 13 tisoč primerkov, ki so v prodajalnah Mattela in Coacha na voljo za okoli 110 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.