Bare: 'Konec je z drogo!'

Foto: Žurnal24 Goran Bare ima očitno drog dovolj.
Pevec hrvaških rokerjev Majke je na koncertu v Zadru poskrbel za svojevrsten vrhunec. Na večkratne provokacije glede drog je odgovoril s kletvicami.
Oglej si celoten članek

Skupina Majke, ki je nedavno gostovala tudi v Ljubljani, je v sredo zvečer nastopila v Zadru. Po navedbah hrvaških medijev je bil koncert razprodan. Skupina je sicer nastopila v delno spremenjeni zasedbi, saj basist Kilmister zaradi zdravstvenih težav ni mogel nastopiti.

Iz občinstva, ki je bilo dobro razpoloženo, so pevca Gorana Bareta večkrat izzivali z različnimi asociacijami na drogo. Bare je že na začetku koncerta poslušalcem dejal, naj se nikoli v življenju ne predajo omamnemu svetu opijatov. Ker pa so provokacije še vedno padale, je v mikrofon dejal: "Lahko mi ga p... (oralno zadovoljite, op. p.) s to drogo! Tega ni več, konec je!" Občinstvo ga je za izgovorjene besede nagradilo z aplavzom.

Sicer pa je skupino konec meseca zaustavila policija. V Baretovem stanovanju so po preiskavi našli 0,3 grama kokaina, zaradi česar poteka nadaljnja preiskava, kje je Bare drogo kupil. To je njegova prva aretacija zaradi posedovanja prepovedanih mamil. Glede na to, da je Bare registriran odvisnik in je imel kokain za lastno uporabo, mu je sodnik odredil detoksikacijo najmanj za tri mesece in največ za eno leto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.