Barovca Žiga in Lara: Njuna ljubezen je bila zanju tokrat usodna

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Tekmovalci so ju kaznovali.
Oglej si celoten članek

Za Barovci so prve nominacije, na katerih so podeljevali pluse in minuse. Največ plusov je dobil Sandi, največ minusov pa Lara, predvsem zaradi neprimernega obnašanja v preteklem tednu. 

Foto: Planet TV bar_2018

Sandi je kot zmagovalec glasovanja lahko določil, kdo gre na drugi vroči stol. Četudi je imela Katarina več minusov kot Žiga, se je Sandi odločil zanj. Kot je znano, je med Žigom in Laro takoj preskočila iskrica, česar nista skrivala in se strastem predajala v kopalnici in tudi spalnici ter motila ostale. To je bilo za Žigo sedaj usodno. »Povezava med njima dela največ težav v baru in stanovanju,« je svojo odločitev razložil Sandi.

Foto: Planet TV lara novak, žiga rajh
Žiga je po razglasitvi mrko gleda pred sebe. Pozneje je sicer povedal, da ni jezen in da imata z Laro sedaj nekaj dni časa, da pokažeta, česa sta sposobna. Dodal je tudi, da je v šov vstopil z namenom, da ga zapusti kot boljši človek in dobi dobre ponudbe za delo. Nekaj časa pozneje pa se je izkazalo, da Žiga očitno ni tako sproščen, kot je skušal pokazati pred kamero. Ko so ga drugič poklicali v spovednico, ni prišel, ker naj bi ga prej zmotili med obiskom. »Rekel sem, da ne bom prišel v stanovanje, ker me hočejo sprovocirati.«

Zaradi neupoštevanja pravil in pomanjkanja spoštovanja do produkcije so Žigu nato podelili opozorili karton. Trije kartoni pomenijo izključitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:12 20. September 2018.

    gnila beda, kdo to spoh še gleda

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.