Barovka o svoji novi sreči noče govoriti

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Barovka Tanja je srečno zaljubljena.
Oglej si celoten članek

Tanja Balabanič, znana iz resničnostnega šova Bar, doslej z moškimi ni imela sreče. V šovu se je malo zagledala v sotekmovalca Črta, poznejšega zmagovalca, a ji ta naklonjenosti ni vračal, decembra pa smo pisali, da jo je po Facebooku nadlegoval neznanec in ji za seks ponujal več tisočakov. Več o tem se lahko si lahko preberete na tej povezavi.

Sedaj pa je Tanja našla svojega princa. Na družbenem omrežju je sporočila, da je v zvezi, a o svojem novem spremljevalcu ne želi govoriti. "Saj veste, manj ljudi ve, dalj časa si srečen. Jaz bom svojo srečo delila s partnerjem, družino, prijatelji ...“ je bilo vse, kar smo uspeli izvleči iz nje. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.