Barvno in opazno v poletje 2008

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Vas prihajajoča zima in mraz ne mikata? Pogrejte se s pogledom na nove prihajajoče trende, ki so jih za poletje 2008 predstavili na modnem tednu v Milanu.
Oglej si celoten članek

Italijanski oblikovalci so na tednu mode v Milanu predstavili trende za poletje 2008. Poleg dolgih oblek boste naslednje poletje zopet modne v dolgih, lahkotnih hlačah v kombinaciji s srajco ali ohlapnim topom. Glamurozna, živahna in seksi oblačila so primerna za ženske, ki se brez zadrege odenejo v oblačila močnih barv z ekstravagantnimi potiski. Predstavili pa so tudi bolj umirjeno, romantično in čutno kolekcijo. Izbrane kreacije si lahko ogledate v galeriji. Katera vam je bliže, se odločite sami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.