BB: Marko je okusil Mireline ustnice

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Ker je Marko želel poskusiti, mu je Mirela ustregla.
Oglej si celoten članek

Dalibor, Marko in Mirela so se zapletli v zanimiv pogovor o Mirelinih ustnicah. Dalibor meni, da ima Mirela prevelike ustnice, s čimer se Marko ni strinjal. Za poljubljanje naj bi bile velike ustnice boljše, je prepričana Mirela in Marku ponudila, da zadevo preveri. 

"Hočeš, da te kušnem enkrat, da čutiš?" ga je vprašala. Še preden pa mu je uspelo na vprašanje odgovoriti, je Mirela že šla v akcijo. "Meni so top ustnice," je bil vesel Marko.

Dalibor je Mirelo opomnil, da njenemu možu to ne bo všeč, a se njej poljub ni zdel nič takega. Se bo mož strinjal z njo?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:08 16. Marec 2016.

    bojo spet batine doma....hehe

  • 10:43 16. Marec 2016.

    ... na koncu pa na gnoju, kamor tudi spada.

  • 10:08 16. Marec 2016.

    Tale Mirela je že začela. Saj vemo, kje bo končala...v Playboyu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.